Eimimosa met asperge-espuma

voorgerecht

Bereiding Asperge-espuma. Pel de uien en snipper fijn. Snijd de houtige uiteinden van de asperges af. Breng een pan met gezouten water aan de kook. Doe er de asperges en gesnipperde ui in en laat 15 minuten zachtjes koken. Let... Bericht bekijken


Aspergesoep met gamba en kervel

soep

Bereiding Sjalotje pellen en snipperen. Met dunschiller asperges schillen van vlak onder kopje naar beneden, houtachtige uiteinden eraf snijden.Asperges tot aan kopjes in stukjes van 1 cm snijden, kopjes apart houden.In pan boter smelten en sjalotjes zachtjes fruiten met de... Bericht bekijken


Taartje van mascarponemousse met aardbeien

nagerecht

Bereiding Biscuitdeeg. Ei-dooiers en suiker au bain marie loskloppen en daarna koud kloppen. Bloem en maïzena zeven en dit onderspatelen bij het eigeel. Als laatste de stijf geslagen eiwitten er luchtig doorheen spatelen.Dit uitgieten op een bakplaat met bakpapier en... Bericht bekijken