Eimimosa met asperge-espuma
voorgerecht
Bereiding Asperge-espuma. Pel de uien en snipper fijn. Snijd de houtige uiteinden van de asperges af. Breng een pan met gezouten water aan de kook. Doe er de asperges en gesnipperde ui in en laat 15 minuten zachtjes koken. Let... Bericht bekijken
Lauwwarme salade van zeetong met tuinbonen, asperges en shii-take
voorgerecht
Bereiding Schil de asperges van net onder de kopjes tot de voet en snijd de onderste harde stukjes eraf. Kook de asperges beetgaar in ongeveer 6 minuten in gezouten water. Dop de tuinbonen en kook ze 2 minuten. Bonen van... Bericht bekijken
Aspergesoep met gamba en kervel
soep
Bereiding Sjalotje pellen en snipperen. Met dunschiller asperges schillen van vlak onder kopje naar beneden, houtachtige uiteinden eraf snijden.Asperges tot aan kopjes in stukjes van 1 cm snijden, kopjes apart houden.In pan boter smelten en sjalotjes zachtjes fruiten met de... Bericht bekijken
Teryaki van struisvogel met japanse noedels en avocadowasabimayonaise
hoofdgerecht
Bereiding Marineer de struisvogelfilet, aan een stuk, in de teryakisaus, dek af en laat min. 30 minuten staan, draai het vlees af en toe om. Pel de avocado en verwijder de pit. Pureer avocado met het ei, limoensap en de... Bericht bekijken
Taartje van mascarponemousse met aardbeien
nagerecht
Bereiding Biscuitdeeg. Ei-dooiers en suiker au bain marie loskloppen en daarna koud kloppen. Bloem en maïzena zeven en dit onderspatelen bij het eigeel. Als laatste de stijf geslagen eiwitten er luchtig doorheen spatelen.Dit uitgieten op een bakplaat met bakpapier en... Bericht bekijken