Zalmforel/Bulgur tartaar met citroen olijven salsa
Voorgerecht
Bereiding: Zalmforel Filets uit de forel snijden en de huid verwijderen, verwijder ook alle graatjes. Zalmforel in blokjes van ½ cm snijden. Bewaar afgedekt in de koeling tot gebruik. Bulgur Spoel de bulgur goed in een zeef onder de koude... Bericht bekijken
Soep van gepofte en gerookte knoflook met harissa
Tussengerecht
Bereiding: Groentebouillon Maak de groenten en kruiden schoon en snij alles klein. Bak de ui, prei, wortel en bleekselderij in de hete olie lichtbruin. Voeg de gekneusde peperkorrels en de overige kruiden toe en blus af met het water. Breng... Bericht bekijken
Groenten in hun sap met hertenwangetjes en aardappelmousseline
Hoofdgerecht
Bereiding: Hertenwangentjes Verwijder overtollig vet en loszittende vliesjes, de wangetjes wel in het vlies laten zitten. Bak de wangetjes in een grote wildpan aan in de boter tot ze mooi bruin zijn. Blus af met de rode wijn. Voeg de... Bericht bekijken
Red Delicious
Nagerecht
Bereiding: Framboos in gelatin Week de blaadjes gelatine in water. Breng de suiker met het water aan de kook los de suiker op, laat het mengsel iets afkoelen en los dan de gelatin erin op. Voeg al roerend de wodka... Bericht bekijken