Pistachekoekje met kalfswang en kalfsmousse in een groen jasje
voorgerecht
Bereiding Kalfswang Ontvlies de kalfswang en bestrooi met peper en zout. Neem een snelkookpan en verwarm hierin een eetlepel olijfolie.Bak de kalfswang rondom bruin aan. Blus af met de rode wijn en kalfsfond. Voeg de peperkorels, kruidnagels, ui, wortel, knoflook,... Bericht bekijken
Zeewolf “Wellington”
tussengerecht
Bereiding Duxelle Borstel de champignons en hak ze in zeer kleine stukjes. Snipper de sjalot en hak de knoflook. Verhit een klein scheutje olie in een pan, fruit de sjalot en knoflook en voeg de champignons toe. Bak de champignonmix... Bericht bekijken
Lamshaas, op een crème van artisjok, met stroop van sherry en hazelnoot
hoofdgerecht
Bereiding Crème van artisjok Snij de steel af tot een lengte van ca 2 cm en verwijder de buitenste bladeren. Kook de artisjokken in ca. 40 minuten in ruim water met wat zout en een paar eetlepels citroensap tegen het... Bericht bekijken
Frisse komkommer-appelsorbet en een mousse van citroen
nagerecht
Bereiding Hangop Meng de hangop met de poedersuiker, de rasp van een halve limoen en een paar druppels limoensap.Doe over in een spuitzak en leg koel weg. Citroenbasis Kook alle ingrediënten samen op, zodat de suiker oplost.Bewaar 2 dl voor... Bericht bekijken