Maart 2016
| Dico Van Toor
| Groep 15 (Quindici)
Download het menu van Maart 2016 als Pdf
m.m.v. Martin van Zetten en Remco de Boer
Download het menu van Maart 2016 als Pdf
m.m.v. Martin van Zetten en Remco de Boer
Bereiding Kwartelei Kook de kwarteleieren in 3 â 4 minuten hard. Laat ze schrikken met koudwater en pel ze. Wentel de eieren door de bloem, daarna door het losgeklopte eiwit en dan door de panka. Eidooiers bewaren voor de tartaar. Vlak voor het... Bericht bekijken
Bereiding Maak de haring schoon en fileer. Rook in 15 minuten in de rookpan. Laat de deksel op een kier. Haring laten afkoelen en in kleine blokjes snijden. 15 minuten laten marineren in de melk met laurier en de tijm. Schil... Bericht bekijken
Bereiding Rib-eye (afstemmen met bereiding geheel). Bestrooi het vlees met peper en zout. Verhit in een grote pan 250 gr boter en schroei het vlees rondom dicht. Zet de pan in een op 80C voorverwarmde oven. Kerntemperatuur max 50C (kerntemperatuur van de... Bericht bekijken
Bereiding Los de suiker op in het water, laat alle specerijen in trekken en kook iets in. Voeg de coulis toe. Zeef het geheel. Snij de aardbeien in vieren en laat ongeveer twee uur marineren in de koude soep. Balsamico Kook (niet... Bericht bekijken