Zeeduivel met schuimige saffraan saus
Voorgerecht
VISBOUILLON Spoel de visgraten onder de koude kraan. Smoor de groenten kort in de boter, voeg de graten toe en laat deze even meegaren. Blus af met de witte wijn en voeg 4 liter water toe. Gekneusde peperkorrels en de... Bericht bekijken
Spinaziesoepje
Soep
KIPPENBOUILLON Haal het vel en vet van de kip. Breng de kip in 3 liter water aan de kook en voeg vervolgens de fijn gesneden groente en de kruiden toe. Laat 3 uur trekken. Zeef de bouillon. SOEP Zet de... Bericht bekijken
Gerookte coquilles met citroen-zeezout en hangop van krab
Tussengerecht
HANGOP Kook de krabpoten +/- 5 minuten in de visbouillon. Haal het krabvlees uit de poten. Meng de hangop met het krabvlees. Breng de krabhangop op smaak met peper en zout. Bewaar in de koelkast. CITROENZOUT Boen de citroenen schoon... Bericht bekijken
Kalfsfilet met groenten, selderijpuree, Jabugo ham en condiment
Hoofdgerecht
SELDERIJPUREE Snijd de knolselderij in blokjes en laat dit samen met de fijn gesnipperde ui zachtjes garen. Mix glad met een klontje boter en scheutje room, breng op smaak met zout en peper. GROENTEN Kook crosnes (kort), bietjes (lang) en... Bericht bekijken
Terrine van tropisch fruit, vanille tartelette, ijs van steranijs en saus van passievruchten
Nagerecht
VANILLE TARTELETTE CUSTARD Verwarm de suiker, het water, de citroenschil en de gespleten vanillestokjes op laag vuur in een pan met dikke bode men roer tot de suiker is opgelost. Draai het vuur hoog en breng aan de kook. Laat... Bericht bekijken