Zeebaars met knolselderijgarnituur en spitskoolvariatie
Gedroogd spitskoolblad Snijd uit de buitenste bladeren 16 rondjes met een diameter van 3 cm, blancheer deze kort in kokend water waar bakpoeder aan toegevoegd is om de groene kleur te behouden. Laat ze 60 minuten drogen in een stille... Bericht bekijken
Ossenstaartconsommé met gevulde kaassoesjes
Soep
Bouillon Bereiding 1 dag van te voren thuis. Verwarm de oven op 200 °C. Leg de ossenstaart in een braadslede en kleur in de oven in ca. 30 minuten mooi bruin. Doe de ossenstaart in een hoge pan, schenk het... Bericht bekijken
Kalfsoester met gekruide saus en een groentechartreuse
Hoofdgerecht
Kalfsoesters De kalfsoesters aan beide kanten 2 minuten aanbraden, wegzetten onder alufolie en voor het uitserveren de oesters 10 minuten in een oven van 160 °C zetten Gekruide saus Deglaceer de bakpan van de oesters met de kalfsbouillon, voeg de... Bericht bekijken
Saffraanpeer met wijnsabayon, yoghurtmousse en een cheesecake bonbon
Nagerecht
Yoghurtmousse Breng de yoghurt over in een doek, bind deze dicht en hang deze direct op aan het begin van de kookavond. Laat minstens 2 uur uitlekken. Meng de hangop met de limoncello. Sla de slagroom met 60 gram suiker stijf... Bericht bekijken