Koolvisfilet met een walnoot korstje
voorgerecht
Bereiding Koolvis Ontkorst het brood, snijd deze in stukjes en doe dit in de magimix en laat het tot grof kruim draaien. Voeg de grofgehakte peterselie en tijm toe en laat alles tot fijn kruim draaien zodat het geheel een mooie... Bericht bekijken
Witlofsoep met gerookte wilde zalm
tussengerecht
Bouillon Doe de kipvleugeltjes in een koekenpan zonder vet en laat ze op een matig vuur mooi bruin kleuren. Keer ze een paar keer. Snijd intussen de winterwortel, champignons, ui, bleekselderij en de prei klein en laat dit in de... Bericht bekijken
Kalfshaas met schapenkaas en muskaatwijn saus
hoofdgerecht
Warme chocolade cake met chocolade sorbet en anijs appel
nagerecht
Bereiding Chocolade sorbet Breek de chocolade in stukjes en laat dan au bain-marie oplossen. Maak siroop van de suiker en het water. Meng het geheel met de melk en de wodka, het geheel schuimig opkloppen. Maak vervolgens van het geheel sorbet ijs... Bericht bekijken