Maart 2010
| Dico van Toor
| Quindici
Download het menu van Maart 2010 als Pdf
Twents menu
Download het menu van Maart 2010 als Pdf
Twents menu
Bereiding Maak een dressing van de olie, balsamico en wat peper en zout. Meng de dressing door de veldsla (vlak voor het uitserveren). De carpaccio van naegelholt wordt gesneden aangeleverd. Zie voor de opmaak onderaan het recept. Sij het Twentse... Bericht bekijken
Bereiding Snij alle groenten in kleine blokjes.Smelt de boter in een soeppan en fruit daarin de bacon (of spek) en de helft van alle groenten samen met de laurier en de foelie en alle linzen. Blus de groenten af met... Bericht bekijken
Bereiding Ribeye Braad de met peper en zout gekruide ribeye in een flinke klont hete boter aan alle kanten aan. Neem de ribeye vervolgens uit de pan en blus de pan af met wat rode wijn. Bewaar dit voor de... Bericht bekijken
Bereiding Crème brûlée Verwarm de melk licht. Snij de epoisse in kleine stukjes en roer deze, samen met de gelatine, het zout en de eierdooiers, door de melk. Zeef (indien nodig) de massa en verdeel het over ovenvaste schaaltjes. Plaats... Bericht bekijken