Geroosterde langoustines met crème van pompoen
Voorgerecht
Vadouvanolie (voor bakken en garneren bij uitserveren) Verwarm de olie met de vadouvan, gekneusde sereh, knoflook in schijfjes en chilipeper zonder zaadjes tot 80°C en schenk in een weckpot. Laat zo lang mogelijk trekken, zeef en giet in een spuitflesje.... Bericht bekijken
Rooibossoep & komkommerrolletjes en courgetteschijfje met geitenkaas
Rooibossoep Breng 1,2 liter water aan de kook en laat hierin de rooibosthee gedurende 10 minuten op heel zacht vuur trekken. Je houdt ongeveer 1 liter vocht over. Was de paprika en grill de paprika op de hoogste grillstand in... Bericht bekijken
Gemarineerde Picanha van de Bastard met een torentje van bobotie en gegrilde groente
hoofdgerecht
Begin met het grillen van de groenten voor het torentje! Vegetarische bobotie Verwarm de oven voor op 200 °C. Klop in een grote kom de eieren los met de crème fraîche, specerijen, de bruine suiker, zout en peper. Schil de... Bericht bekijken
Baba met peer, Pitaja roomijs en Amarulla pannacotta
Pitaja roomijs Snijd de pitaja vijg doormidden en lepel het vruchtvlees uit de schil. Pers het sap uit de citroenen. Meng het vruchtvlees met het sap, de kaneelpoeder, 30gr suiker en pureer het mengsel in de blender. Mix de dooiers... Bericht bekijken