Juni 2017
| Mirjam Hobbelink
| Dames 3
Download het menu van Juni 2017 als Pdf
Samengesteld door: Lide Jannink, Gusta de Kleine, Colette Rijk, Mirjam Hobbelink.
Download het menu van Juni 2017 als Pdf
Samengesteld door: Lide Jannink, Gusta de Kleine, Colette Rijk, Mirjam Hobbelink.
Bereiding De dorade Fileer de dorades zodat er 16 filets ontstaan. Controleer goed op graten. (Graten gaan naar het tussengerecht). Zet tot gebruik weg in de koeling. De komkommer Schil de komkommer.Verwijder de zaadjes en snijd de komkommer in stukjes van... Bericht bekijken
Bereiding VUL DE SOUS VIDE MET WARM WATER EN STEL IN OP 85°C De asperges Schil de asperges en plaats er 9 naast elkaar in een sousvide vacumeer zak. Voeg een eetlepel boter toe per sousvide kookzak . Gaar op... Bericht bekijken
Bereiding De spitskoolcreme Schil en snijd de aardappels in gelijke stukken. Kook ze in circa 20 minuten gaar.Halveer de spitskool en snijd in grove stukken. Blancheer de kool circa 2 minuten in kokend water met zout. Giet op een zeef... Bericht bekijken