Juni 2014
| Dico van Toor
| Quindici
Download het menu van Juni 2014 als Pdf
met medewerking van Sjoerd Pereira
Download het menu van Juni 2014 als Pdf
met medewerking van Sjoerd Pereira
Bereiding Schil de asperges en bewaar de uiteinden voor de creme. Kook de asperges net gaar (10-15 min) in water met wat boter. Verdeel elk in 5 gelijke stukken. Kookvocht bewaren en even laten afkoelen. Preilinten Snij 16 dunne linten... Bericht bekijken
Bereiding Opmerking: Maak de ravioli bij voorkeur op het laatste moment, maar reken ongeveer 20 minuten om de ravioli te vormen. Als de ravioli te lang van te voren gemaakt wordt, onttrekt de pasta vocht aan de vulling, waardoor ze... Bericht bekijken
Lamsvlees Rits de blaadjes van de tijmtakjes en hak deze fijn. Verwijder eventuele ongerechtigheden van het lamsvlees en wrijf het stevig in met de tijmblaadjes. Zet apart (niet in de koeling). Peper en zout de lamsrugfilets. Smelt boter in de pan en... Bericht bekijken
Deeg Rol het bladerdeeg zo dun mogelijk uit en bestrooi het met poedersuiker. Bak een eerste maal af tussen bakpapier en 2 bakplaten gedurende 3 minuten op 200 °C. Laat afkoelen (deeg is dan nog maar half gegaard). Snij het... Bericht bekijken