Juni 2013
| Bernard Sassen
| Les Primeurs
Download het menu van Juni 2013 als Pdf
met hulp van Frank Venema
Download het menu van Juni 2013 als Pdf
met hulp van Frank Venema
Bereiding De artisjokharten met 17 blaadjes basilicum in de keukenmachine pureren. Eventueel wat extra olie toevoegen om de mousse wat smeuïger te maken. Zout en peper naar smaak toevoegen. Snijd de hamburgerrib op de snijmachine in dunne plakken (stand 3). De mousse... Bericht bekijken
Pappardelle Meng de ingrediënten goed door elkaar en kneed met de hand, totdat je een soepel deeg hebt. Als het teveel plakt, voeg je nog wat bloem toe. Laat het deeg een half uur rusten in huishoudfolie. Verdeel het deeg... Bericht bekijken
Bereiding Kippenbouillon Alle ingrediënten in een flinke (soep)pan doen. Water erbij en aan de kook brengen. Afschuimen en op laag vuur 2 tot 3 uur laten trekken, zonder deksel. Af en toe afschuimen. Bouillon zeven. Verhit de boter en bak daarin... Bericht bekijken
Bereiding Kalfsvlees Wrijf het kalfsvlees in met peper en zout. Meng het zachte ganzenvet met de knoflook, rozemarijnnaaldjes en tijmblaadjes en smeer het vlees hiermee in. Laat het vlees op een koele plek marineren. Braad aan het eind van de marineertijd... Bericht bekijken
Bereiding Wentelteefjes Klop het ei met de melk en de kristalsuiker los. Snijd het suikerbrood in plakjes van 1 cm, steek uit elk plakje met hulp van een ring een rondje uit met een diameter van 10 cm. Wentel de sneetjes... Bericht bekijken