Vlinder van Schotse gerookte zalm

voorgerecht

Bereiding Zalm Het stuk gerookte zalm in de lengte halveren. Met een scherp mes de zalm snijden en de hoeken goed afronden. De filets in dunne plakken snijden(ca 2 mm dik), zodat per persoon 6 plakjes zijn. Voor de crème, in... Bericht bekijken


Verse pasta rolletjes met grote garnalen

tussengerecht

Pasta rolletjes Maak een bergje van het meel op een vlak oppervlak en doe de eierdooiers en een snufje zout er bij. Kneed het deeg goed tot het licht en elastisch is. Laat het een uur rusten (gerold in een vochtige schone doek)... Bericht bekijken


Kalfslever met gember soja saus

hoofdgerecht

Kalfslever Tip: De lever een uur in de vriezer leggen. Verwijder het vlies van de lever en snijd hem in plakken van ongeveer 2,5 cm dik. Voor deze lever verse zachte kalfslever gebruiken die ontdaan is van aders. Leg terug in de koeling... Bericht bekijken


Rabarbersoep “Bagatelle”

nagerecht

Rabarbersoep 2.5 kg rabarber wassen en in stukken(middel) snijden, met de suiker het water en de schoongemaakte aardbeien 20 à 30 min koken. Door de puntzeef wrijven. Weer aan de kook brengen en het vanillestokje, kaneel, steranijs, sinasappel- en citroenschil toevoegen... Bericht bekijken