Tongrolletjes met gebakken spinazie en wortelpuree en koriander olie
Voorgerecht
Bereiding Fileer de verse tongfilets en haal van elke tong vier mooie filets. Schil de wortels, verwijder de kern, snijd in stukken en kook in ca. 15 min. in licht gezouten water gaar. Giet af, voeg de boter toe en... Bericht bekijken
Groen/witte aspergesoufflé
Tussengerecht
Bereiding Aspergesoufflé Schil de witte asperges en snijd de onderkantjes eraf. Schil de groene asperges voor zover nodig en snijd onderkantjes eraf. Snijd vervolgens van zowel de groene als de witte aspersges ¼ van de onderkant van de asperges af,... Bericht bekijken
Beef Wellington met rode wijnsaus en peultjes
Hoofdgerecht
Bereiding Flensjes Roer in een kom de eieren los met de bloem. Klop de melk erdoor tot het een glad mengsel en dun beslag is. Voeg bieslook, peper en zout naar smaak toe. Verhit een flensjes/koekenpan van 20-23 cm doorsnee... Bericht bekijken
Chocoflush met caramelsaus, frambozen en balletjes vanille roomijs
Nagerecht
Bereiding Chocoladecakejes Verwarm de oven vóór op 170 graden.Breek, voor de chocoladecakejes, de chocolade in stukjes. Doe de stukjes samen met de boter in een pan en laat au bain-marie smelten. Klop intussen de eieren, eidooiers en suiker tot zich... Bericht bekijken