BURGER VAN ZEEBAARS OP PROVENCAALSE GROENTES
voorgerecht
Bereiding De filets kruiden(peper/zout) en met iets meel bestuiven en in een pan met olijfolie op de huid aanbakken.Daarna op een bakplaat met boter tijm en rozemarijn.Het brood in zeer dunne plakken(2 p.p) snijden en kort onder desalamander roosteren en... Bericht bekijken
KREEFTEN SOEP MET PERNOD ROOM
soep
Bereiding Druk met de scherpe achterkant van een mes de delen van de kreeft door midden.Haal uit enkele grote scharen of de staart wat vlees en bewaar dit in een beetje cognac voor later in de soep.Doe de olie in... Bericht bekijken
KALFSFILET IN CACAO OP EEN COMPOTE VAN RABARBER EN SJALOTTEN
hoofdgerecht
Bereiding Het vlees flink zout en peper. Vervolgens wentelen in de cacaopoeder en in hete pan met boter kort en rustig dichtschroeien (cacao niet verbranden, anders wordt het bitter).Pan met boter bewaren en vlees laten afkoelen. Sjalotten in de lengte in... Bericht bekijken
ASSIEVRUCHTENCREME OP FRAMBOZEN COULIS MET GEGLACEERDE BANAAN
nagerecht
Bereiding de in schuine plakken gesneden bananen (3 plakken p/p) glaceren in 0,2 l puree met daarin de fijn gesneden rode pepers(zonder pitten), licht verwarmen. Voor de creme de puree met de suiker mengen, de geweekte gelatine oplossen in een beetje... Bericht bekijken