Kreeft met coquille en salade roseval
Voorgerecht
Bereiding Breng een ruime hoeveelheid zout water aan de kook en doe een kreeft per keer in het kokende vocht. Kooktijd is ongeveer 5 minuten. De kreeft is direct gereed voor verder gebruik en consumptie. Haal de kreeft uit het... Bericht bekijken
Kip ravioli met zwezerik, bospaddestoelen en kreeftensaus
Tussengerecht
Bereiding: Haal de wontonvellen vroegtijdig uit de vriezer. Snijd de kippen dijtjes in fijne blokjes. Snijd de groenten (met behulp van de aligator) in blokjes van 3 mm en fruit de groenten met de gesnipperde sjalotten in de olijfolie. Doe... Bericht bekijken
Rundersukade met risotto en rodewijnsaus
Hoofdgerecht
Bereiding: Verwarm de oven voor op 100 graden.Snij de tomaten in 8 partjes. Haal de zaadlijsten niet weg, Leg de tomaten op een bakplaat met bakpapier.Kneus de tenen knoflook en leg deze en de blaadjes van de tijm tussen de... Bericht bekijken
Pompoentaart met mangosorbet en yoghurt
Nagerecht
Maak de pompoen schoon en snij in blokjes. Gaar de pompoen 30 minuten in een oven (175 graden) en doe over in de blender. Voeg de pumpkin spice syrup toe en draai glad. Voeg de rest van de ingrediënten en... Bericht bekijken