Tartaar van coquille met schuim van oude Beemster
voorgerecht
Bereiding Kaas rondje krokant Kaas raspen, zo fijn mogelijk. (Zo fijn als Parmezaanse kaas). Leg rondjes kaas op een bakmat, strooi een dun laagje geraspte kaas in rondjes met behulp van een ringvorm van 7 cm. (Formaat van de tartaar) De... Bericht bekijken
Geroosterde Tarbot met kreeftenjus, sereh, kokosmelk en gnocchi
tussengerecht
Bereiding Kreeftenjus Hak de ontdooide kreeft in stukken, zo klein mogelijk zodat de smaken goed kunnen afgeven. Ui, wortel, bleekselderij, en prei in 5mm blokjes snijden, zodat de smaken goed kunnen afgeven. Snijd de lemon Grass en gember in stukjes.... Bericht bekijken
Black pepper Angus ribeye met Merlot
hoofdgerecht
Bereiding Met de sticky rice direct beginnen Snijd het vet van het vlees en snijd het vlees in gelijkmatige stukken van 15 gr. Bestrooi het vlees licht met zout en versgemalen zwarte peper. Meng het water met de maizena en de HP... Bericht bekijken
Passievruchtencurd – Vanille-ijs – Serehbouillon
nagerecht
Bereiding Schil de sinaasappelen en snij tussen de vliezen de partjes eruit. Vang het vocht op en voeg evt. wat jus d’orange erbij. Voeg ook 100 ml gembersiroop naar smaak toe. Bewaar hierin de partjes sinaasappel. Passievruchten Curd Week de... Bericht bekijken