Aubergine en geitenkaas
voorgerecht
De aubergines Snijd 1 aubergine in de breedte in dunne plakken met behulp van de snijmachine (stand 3,5). Besprenkel met olijfolie, zout, peper en suiker en droog in de oven op bakpapier op 150°C gedurende 15 minuten. Hak de knoflook... Bericht bekijken
Ravioli met paddenstoelen-truffelvulling en truffel-roomsaus
Tussengerecht
Paddenstoelen Verhit de olijfolie en bak de sjalotten hierin even aan. Voeg salie en paddenstoelen toe en bak ze mee tot de paddenstoelen gaar zijn. Voeg de helft van de kaas toe. Meng in een kom de ricotta met de... Bericht bekijken
Ossobuco alla milanese met risotto milanese
Hoofdgerecht
Bereiding Bind touw rond de schenkels zodat het vlees vast blijft zitten en bestrooi ze met gekruide bloem. Verhit de olie, de boter en knoflook in een grote tefal–bakpan.. Braad de schenkels aan. Bewaar deze pan met de aanbaksels voor... Bericht bekijken
Tiramisu met espressosorbet
Nagerecht
Bodem Verwarm de oven voor op 160 gr. C. Klop de eieren stijf met de suiker. Spatel de bloem erdoor. Bestrijk een vierkante bakvorm met boter, beleg met vetvrij papier en vet hem licht in met wat boter. Doe het... Bericht bekijken