Juni 2015
| Jin Beekman
| Groep 3
Download het menu van Juni 2015 als Pdf
van Hanoi tot Saigon
Download het menu van Juni 2015 als Pdf
van Hanoi tot Saigon
Lenterolletjes Week de vermicelli in een grote kom koud water. Pel ondertussen de scampi’s en verwijder zo nodig het darmkanaal. Haal de geweekte vermicelli uit het water, doe in een vergiet en kook in 30 seconden in een grote pan gezouten... Bericht bekijken
Bouillon Breng het water aan de kook; doe de botten, mergpijpjes en runderribstuk er bij.Laat gedurende één uur zachtjes koken en schuim af. Verwijder de botten, mergpijp en indien het runderribstuk gaar is ook deze, laat afkoelen en snijd in... Bericht bekijken
Karamelsaus Doe de suiker en 1,5 dl. water in een grote sauspan. Wacht tot alle suiker onder water staat en breng aan de kook. Maak kleine ronde bewegingen met de pan; roer vooral niet met een lepel in de siroop.... Bericht bekijken
Bereiding: 1e stap: groene laag Los de Agar-Agar op in het water en breng aan de kook. Voeg de suiker toe en laat nog even koken. Van het vuur af en voeg het Pandan-extract toe; roer om. Giet de vloeistof... Bericht bekijken