Paddenstoelenrisotto met rode mul
Voorgerecht
Paddenstoelenbouillon Breng alle ingrediënten voor de bouillon aan de kook , op een laag vuur, in een kookpot zonder deksel gedurende 1 uur. Zeef de bouillon door een fijne zeef. Paddenstoelen risotto Reken voor het maken van de risotto minstens... Bericht bekijken
Mosterdsoep met kaasstengel
Soep
Kippenbouillon Haal het vel en vet van de kip, zet op met 3 liter water en breng aan de kook. Voeg daarna de fijn gesneden groenten toe en laat 3 uur trekken. Zeef de bouillon en kook in tot 2... Bericht bekijken
Ossenhaas met geglaceerde zilveruitjes, pastinaakpuree, gefrituurde schorseneren en spruitjes
Hoofdgerecht
Ossenhaas Zet de oven op 180 0C. De ossenhaas ontvliezen en ontdoen van andere ongerechtigheden. Leg aluminiumfolie in drie lagen klaar. Kruiden met zout en peper. Het dunne gedeelte opbinden en aanbraden; oppassen dat de boter niet verbrand. Na het... Bericht bekijken
Tompouce van witte chocolademousse , gepocheerde peer en caramelsaus
Nagerecht
Chocolademousse Klop de slagroom met suiker en vanillemerg stijf. Klop in een tweede kom de eiwitten stijf (kom ontvetten). Breek de witte chocolade in stukjes, doe deze in een derde kom en laat ze “au bain marie“ smelten. Neem de... Bericht bekijken