Aspic van forel en gerookte paling met citroenmelisse
Voorgerecht
Bereiding Gelei Plaats 16 ringen in de koeling. Week de gelatine in koud water. Snijd de sjalotten fijn en zet ze aan in wat boter. Kook de witte wijn en de sjalotten met enkele blaadjes citroenmelisse in tot een 1 dl.... Bericht bekijken
Licht gebonden gevogeltesoep met curry-ijs
Soep
Gevogeltebouillon Direct mee beginnen Snijd de kip in stukken.Verhit de olijfolie in een grote pan en laat de grof gesneden groenten al roerende enkele minuten zweten. Schep de groenten eruit en draai het vuur iets hoger, voeg de stukken kip... Bericht bekijken
Wild zwijn op lage temperatuur gegaard met een kastanje korst, rode koolspätzli en garnituur
Hoofdgerecht
Wild zwijn Bestrooi het everzwijn met peper en zout en bak het vlees rondom in enkele lepels olijfolie. Haal het vlees uit de pan en plaats het in een ovenschaal. Zet de ovenschaal in de op 100°C voorverwarmde oven en... Bericht bekijken
Sinaasappel dragon ijsmousse met tuilles en bloedsinaasappel mousse en rasters van soezendeeg
Nagerecht
IJsmousse Klop de room tot yoghurtdikte.Verwarm het sinaasappelsap. Hak de dragon zéér fijn. Klop de eidooiers schuimig met de suiker, voeg het warme sap toe en laat binden tot 80°C. Laat het mengsel al roerend afkoelen. Spatel de lobbig geslagen room en dragon... Bericht bekijken