Gegrilde Jakobsschelpen met saucisse de foi á cuire en appelknolselderijcompote
voorgerecht
Bereiding blancheer de rucola 20 seconden in kokend water met wat zout. Laat het in ijs water af koelen, knijp het water er uit en hak de rucola grof. bak de fijngesneden sjalot glazig in wat boter voeg de rucola... Bericht bekijken
Pastinaaksoep met pastinaakchips
tussengerecht
Bereiding snij alle groente grof. het gevogelte onder 4 liter koud water zetten aan de kook brengen en afschuimen. groenten en kruiden toe voegen en twee uur tegen de kook aan houden. zeven,en ontvetten. pel en snipper de ui,... Bericht bekijken
Hazenrugfilets met vijgensaus en torentje van spek – aardappel op spruitenpuree
hoofdgerecht
Bereiding spruiten na kijken en schoon maken. De spruiten doormidden snijden. Doe de spruiten in een pan met room, laat de spruiten garen in een afgesloten pan. Breng op smaak met wat peper, zout en nootmuskaat en draai het doorheen... Bericht bekijken
Honingpuddinkje met whisky sinaasappel saus.
nagerecht
Bereiding verwarm de whisky en de honing in een pan op het vuur tot het mengsel warm is. week de gelatine blaadjes 5 min in koud water knijp ze uit, voeg toe aan de warme whisky en roer tot het... Bericht bekijken