Zwaardvis gemarineerd met Oranjebloesem, citrus en avocado crème
voorgerecht
Bereiding De zwaardvis licht aanvriezen. Snijd dunne lange plakjes van de zwaardvis en plet deze plakjes m.b.v. een steelpannetje tussen 2 plastic folies. Vorm ze vervolgens tot een carpaccio. (let op: eerst het bord insmeren met marinade) Marinade Meng het... Bericht bekijken
Gerookte eendenborst met enoki, gemarineerde groenten en knoflookmayonaise
tussengerecht
Bereiding Van de eend de vetlaag verwijderen. Leg de eend ongeveer 8 minuten op het rooster van de rookpan/oven. Na het roken eventueel licht aanvriezen. Snijd er vlak voor het uitserveren flinterdunne plakjes van. Was de spinazie verwijder de stelen... Bericht bekijken
Wildzwijn met een torentje van varkenswang, aardpeer en bietjes
hoofdgerecht
Bereiding Bak de varkenswangetjes kort aan met roomboter. Bak de wortel, prei en lardo mee. Voeg bouillon, madeira en bouquet garni toe en breng aan de kook. Laat 1,5 tot 2 uur garen op laag vuur. Pluk het vlees, verwijder... Bericht bekijken
Lasagne van mango en mandarijn, Beignets met chocolade en Earl-Greyijs
nagerecht
Bereiding Beignets Laat het steranijs, de opengesneden en uitgeschraapte vanillestokjes, kaneelstokjes, de citroenschil en sinaasappelschil 30 min. trekken in warme melk. Passeer de melk, voeg de boter toe en breng de melk aan de kook. Roer er de gezeefde bloem... Bericht bekijken