Tartaar van beekridder met tomaat, crème van limoenblad en garnaal
voorgerecht
Bereiding Tomatenbouillon Hiermee onmiddellijk beginnen. Blend alle ingrediënten fijn in de blender (behalve de xantana). Hang de massa op in een schone kaasdoek. Laat de tomatenmassa zo lang mogelijk ‘uithangen’. Breng het sap op smaak. Bind licht af met xantana (1 gram... Bericht bekijken
Kombu dashi met wulken en gepocheerde foie gras
tussengerecht
Bereiding Dashi Kombu met keukenpapier schoonvegen. Eventuele witte uitslag op de kombu laten zitten. Dit zorgt mede voor de smaak. Spa Reine en kombu in een pan verwarmen tot 60 graden en ongeveer 1 uur op deze temperatuur laten trekken... Bericht bekijken
Angus entrecote met torentje van geplukte ossenstaart
hoofdgerecht
Bereiding Ossenstaart Bak de stukken ossenstaart in (een) koekenpan(nen) rondom aan in een beetje olijfolie. Doe ze hierna in een snelkookpan. Snijd de prei, wortelen, ui, bleekselderij en knolselderij in stukjes en zet, samen met de overige ingrediënten even aan... Bericht bekijken
Witte chocolade ijs met lemon curd en Italiaanse meringue
nagerecht
Bereiding Witte chocolade ijs Week de gelatine minimaal 10 minuten in een bakje met koud water. Breng de melk, de room en de suiker in een pan met dikke bodem aan de kook. Haal de pan van het vuur en... Bericht bekijken