Februari 2014
| Marius de Mol
| JEUDIX
Download het menu van Februari 2014 als Pdf
In samenwerking met Arthur Burghouts, Ralph Hoogerhuis en Robert Zandstra
Download het menu van Februari 2014 als Pdf
In samenwerking met Arthur Burghouts, Ralph Hoogerhuis en Robert Zandstra
SPINAZIE Verwijder de steeltjes van de gewassen spinazie en droog deze in de slacentrifuge. Verhit 4 el olijfolie in een pan op hoog vuur. Voeg de spinazie toe met de fijngesneden knoflook. Roerbak de spinazie totdat de groente tot ongeveer... Bericht bekijken
KIPPENBOUILLON De overgebleven kippenkarkassen/bouten in een soeppan leggen. Voeg groenten, laurierblad, peperkorrels en zout toe. 3 liter water toevoegen. Breng dit op een hoog vuur aan de kook. Zodra het kookt, temper het vuur. Doe een deksel op de pan... Bericht bekijken
DORADE IN ZOUTKORST Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de buik van de dorade open en verwijder de ingewanden. Spoel de dorade aan de binnenkant uit met water en maak de vis binnen en buiten droog. Splits de eieren. Het eiwit... Bericht bekijken
GANACHE Verwarm de room tot 80°C (Gebruik een thermometer) en los er beetje bij beetje de gemengde chocolade in op, roer glad met een garde. Neem van het vuur, voeg de boter toe, roer koud en voeg op kamertemperatuur de... Bericht bekijken