Februari 2013
| Mirjam Hobbelink
| Les Pots aux Feux
Download het menu van Februari 2013 als Pdf
m.m.v. Agnes de Witt en Lide Jannink
Download het menu van Februari 2013 als Pdf
m.m.v. Agnes de Witt en Lide Jannink
KOMKOMMER Snij van vier de komkommers de uiteinden ( 2cm) recht af, boor met een appelboor de zaadlijsten zo diep mogelijk uit de komkommers, deze zaadlijsten in stukjes van 1 ½ snijden (2 per bord). 2 komkommers schillen en brunoise... Bericht bekijken
VISBOUILLON Spoel de visgraten af met koud water. Smoor de groenten kort in de boter, voeg de visgraten toe en laat deze even meegaren. Blus het geheel af met de witte wijn en voeg 3 liter water toe. Gekneusde peperkorrels erbij met de kruiden... Bericht bekijken
Gestoofde sukade Bak de in kleine blokjes (1,5×1,5cm) gesneden sukade enkele minuten bruin in boter, voeg de in halve ringen gesneden ui toe, weer even bakken en daarna de bouillon toevoegen. Laat 2 uur op zeer laag vuur garen. Voor... Bericht bekijken
Tarte tatin van stoofpeer Schil de peren en snijd ze over de lengte doormidden. Verwijder de klokhuizen. Zet wijn en water met suiker en de kaneel, laurier en anijs op en breng de siroop tegen de kook. Doe de peerhelften erbij... Bericht bekijken