Lichtgebonden peren waterkerssoep met stilton-croûtons
soep
Bereiding Kippenbouillon Hak de uien met schil in vieren. Snijd de wortels grof, snijd de bleekselderij met het groen er aan grof. Doe alles in een pan en fruit aan. Voeg de soepkip en 3 liter water toe en breng... Bericht bekijken
Tartaar van kogelbiefstuk, avocado’s en truffelmayonaise
tussengerecht
Bereiding Snijd en hak de biefstuk zeer fijn. Breng op smaak met zout, peper en 1 dessertlepel tabasco. Concassé Dep de zongedroogde tomaten droog met keukenpapier. Hak de tomaten samen met de augurken, de uien en de bieslook fijn. Meng... Bericht bekijken
Zeeduivel met garnalenkroketten, schorseneren en 2 kleuren paprikasaus
hoofdgerecht
Bereiding Ontvlies de zeeduivelfilets. Kruid de zeeduivelfilets met peper en zout. Bak ze in een koekenpan met olijfolie en boter vlak voor het uitserveren gaar. Oesters Haal 30 oesters uit de schelp en paneer ze in losgeklopt eiwit en panko (doe... Bericht bekijken
Koffieijs met in cognac gewelde rozijnen en mangocrème
nagerecht
Bereiding Mangocrème Halveer voor de crème de mango’s, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schillen. Maak er in de mixer een gladde puree van. Week het gelatineblaadje in ruim koud water. Verwarm 5 eetlepels water en los... Bericht bekijken