Gebakken zeebaars met sauternessaus en rode bessen

Voorgerecht

Bereidingswijze De zeebaars Ontschub de zeebaars en fileer ze. Laat het vel zitten, snijd oneffenheden weg en verwijder het staartpuntje zodat je 16 mooie filetjes krijgt. Voor de zilveruitjes Giet kokend water over de zilveruitjes en laat 1 minuut staan.... Bericht bekijken


Fazanten consumé met soepstengel

Soep

Bereiding De fazantenfond Verwijder de borsten van de fazanten en zet die apart. Spoel de karkassen schoon onder de koude kraan en hak de karkassen en de poten in stukken. Verwijder zoveel mogelijk het achtergebleven vet. Leg de gesneden uien... Bericht bekijken


Sorbet van Lychees

Spoor

Bereiding Het sorbetijs Doe het licht geklopte eiwit op een schoteltje. Laat de randen van de brede champagnecoupes het eiwit net raken. Druk die rand dan in een schoteltje met suiker, zodat er een suikerrandje ontstaat. Zet de coupes in... Bericht bekijken


Tournedos Rossini met portjus en garnituur

Hoofdgerecht

Bereiding De runderbouillon Doe de stukken ossenstaart in een ovenschaal met een scheutje neutrale olie. Schep om zodat de ossenstaart overal met olie bedekt is. Bruin de ossenstaarten voor circa 45 minuten in de oven (190°C). Om de 15 minuten... Bericht bekijken


Kaasproeverij

Nagerecht

Bereiding Met de druiven beginnen, daarna de crème brûlée. De bruisende druiven Het is van belang dat alle producten zo koel mogelijk blijven. Hoe koeler, hoe effectiever het werkt. Er worden CO2 gaspatronen gebruikt, geen reguliere NO2 patronen! Was de... Bericht bekijken