Pittige ravioli met Hollandse garnaaltjes en gele paprikamayonaise
amuse
Bereiding Meteen beginnen met het poffen van de paprika. Verwarm de oven voor op 165 gr. Verpak de paprika’s in dubbelgevouwen alufolie en pof 40 minuten in de oven. Laat in de folie afkoelen en verwijder daarna de schil, het vocht en... Bericht bekijken
Brandade van witvis met aardappel en hazelnoot, langoustines, ham en een coulis van waterkers
Bereiding Brandade Begin met de brandade. Kook hiervoor de aardappel, giet ze af en stoom ze droog. Doe de gelatine in koud water. De witvis in kleine stukjes snijden en met de bouillon en fijngehakte knoflook op laag vuur zachtjes gaar... Bericht bekijken
Ossenstaartessence met geitenkaasespuma
Tussengerecht
Bereiding Ossenstaartessence Verwarm de oven op 200 gr. Leg de ossenstaart in een braadslede en kleur in de oven in ca. 45 minuten mooi bruin. Doe de ossenstaart in een hoge pan, schenk het water erbij en breng tegen de kook aan.... Bericht bekijken
Reerugfilet met gekaramelliseerde rode kool, vijgen-sinaasappelcompote en een aardappelmousseline
hoofdgerecht
Bereiding Rode kool Snijd de rode kool flinterdun.( 125 gr. pp ) Verhit olijflie in een pan en fruit hierin de kool glazig. Voeg de ras el hanout toe en fruit verder op laag vuur mee. Blus af met de wijnazijn,... Bericht bekijken
Tiramisu met mousse van mascarpone en gevulde frambozen met chocolade.
nagerecht
Bereiding Tuilles Meng het eiwit met de suiker en het zout met een garde. Voeg de gezeefde bloem toe. Let op dat er geen klontjes in het deeg aanwezig blijven. Als laatste de gesmolten boter erdoor roeren. Giet de massa... Bericht bekijken