Rode mul met zoetzuur, komkommer en kokkeltjes

voorgerecht

Bereiding Week de gelatineblaadjes in koud water. Breng 3 dl sushi azijn aan de kook en voeg de geweekte, maar uitgeknepen, gelatine toe. Laat het afkoelen. Halveer de komkommer in de lengte. Niet schillen. Snijd met een dunschiller plakjes in... Bericht bekijken


Kreeft met Garam Masalajus

tussengerecht

Bereiding Kreeft Breng 3 liter water met 3 dl azijn aan de kook. Doe 2 kreeften in het water en haal van het vuur. Neem na 1 minuten de kreeften uit het water en breng het weer aan de kook.... Bericht bekijken


Sukade met truffel en carpaccio

hoofdgerecht

Bereiding Sukade Snijd de sukade in blokjes van 2×2 cm. Bestrooi ze met bloem en meng goed door elkaar. Bak de blokjes in hete boter. Snijd de ui fijn en voeg na 5 minuten alle ingredienten voor de sukade toe.... Bericht bekijken


Mille Feuille

nagerecht

Bereiding Bladerdeeg Bak het bladerdeeg tussen 2 bakplaten goudbruin . Maak een karamel van de suiker en een beetje water. Stort de karamel op een stuk bakpapier en laat helemaal afkoelen. Breek de karamel in stukken en maal tot poeder... Bericht bekijken