Lasagne van tonijn en kalfshaas met een crème van truffel en een frisse beurre blanche
voorgerecht
Bereiding: Kalfshaas Oven op 80 gr. geen stoom. Braad de kalfshaas mooi bruin aan alle kanten. Bestrooi met peper en zout. Leg de kalfshaas in de oven en gaar hem tot een kerntemperatuur van 50 gr. Laat afkoelen. Gelei van geroosterde paprika... Bericht bekijken
Wortelsoep, gekleurde worteltjes, bulgur, kokkels en dragon
tussengerecht
Bereiding Maak de bleekselderij en de sjalot schoon en rits de tijm. Zet bleekselderij, sjalot en tijm aan in de zonnebloemolie. Voeg op hoog vuur de kokkels toe en bak even mee. Blus af met de witte wijn en plaats... Bericht bekijken
Mulfilets op een bedje van venkelmousseline , vissaus en een makreelsabayon en krokante venkel
Hoofdgerecht
Bereiding Visbouilon Spoel de graten schoon. Snijd de schoongemaakte groenten in stukjes en laat ze in de olijfolie zachtjes smoren. Doe er de in stukken gehakte visgraten bij. Smoor even mee. Voeg de witte wijn en het water toe en breng... Bericht bekijken
Flensjes gevuld met sinaasappelsoufflé en warme sinaasappelcompote
nagerecht
Bereiding Flensjesbeslag Schraap het merg uit de vanillestokjes. ( bewaar de stokjes voor het banketbakkersroom). Meng bloem, vanillemerg, zout en suiker met de eieren. Roer het beslag glad met 1/3 van de melk. Voeg daarna de resterende melk en de room... Bericht bekijken