Gerookte zalm, forel en truffel

Voorgerecht

De zalm en forel Verwarm de rookoven op laag vuur met 3 eetlepels rookmot totdat het hout begint te roken. Leg de forel met huid naar beneden, sluit het deksel en laat zachtjes roken tot de vis gaar is. (ca.... Bericht bekijken


Foie gras, langoustine en veldsla

Tussengerecht

Het foccacia deeg Meng het water, de suiker, olijfolie en de verse gist door elkaar. Meng de grana duro, de patentbloem en het bakpoeder door elkaar, zeef het bloemmengsel. Voeg het bloemmengsel en het zout toe aan het water-gistmengsel en kneed tot... Bericht bekijken


Spoom

Spoom

Bereiding Maak  eerst de suikersiroop door 150 gr. suiker in 1,5 dl. water aan de kook te brengen. Roer tot de suiker volledig is opgelost. Laat  afkoelen in de koeling! Het grapefruitsap met de afgekoelde suikersiroop en de Campari vermengen en in... Bericht bekijken


Epoisses, dadel en amandel

Nagerecht

De Époisses nij de korst van de kaas en laat de Époisses in een ovenschaal uitlekken in een op 50°C voorverwarmde oven. Spuit de zuivere kaas in de silicone vorm en plaats die na afkoeling in de vriezer. Dadel Ontpit de... Bericht bekijken