Coquille met salsa van tomaten en gember limoen crème
voorgerecht
Bereiding Basilicum pasta Houd 16 basilicumtopjes apart voor de garnering. Draai met een staafmixer 80 gram basilicumblaadjes samen met de olie en de knoflook tot een gladde massa en breng op smaak met peper en zout. Zet tot gebruik in de... Bericht bekijken
Waterzooi van verse vis en rivierkreeftjes
tussengerecht
Bereiding Visbouillon Spoel de visgraten onder koud stromend water af. Was de bleekselderij en de prei. Snijd ze dan in kleine stukjes. Maak de ui schoon en snijd die klein. Breek de peterseliestelen. Verhit de boter in een pan en... Bericht bekijken
Kalfswang in madeirasaus , hertoginnenaardappelen en peultjes met wortelen
hoofdgerecht
Bereiding Kalfswangen Kalfswangen ontdoen van vliezen, vet, en andere ongerechtigheden. (de vliezen kunnen ook na het garen verwijderd worden) Doe olie en geklaarde boter in een grote braadpan met dikke bodem. Bak hierin de kalfswangen aan. Neem ze uit de pan en... Bericht bekijken
Paasparfait-taartjes met advocaat
Bereiding Zet de borden in de koeling. Voor de advocaat Snijd het vanillestokje in de lengte door, verwijder het vanillemerg. Voeg toe aan de eidooiers. Klop de eidooiers, heel ei, suiker en een mespuntje zout in een ronde kom au bain... Bericht bekijken