Wilde zalm met kastanjechampignons
tussengerecht
Bereiding Snijd de steeltjes van de paddenstoelen bij. Borstel ze indien noodzakelijk schoon,maar was ze niet!! Smelt 90 gr. boter en laat de sjalot daarin aanzwellen. Doe er wanneer ze zacht zijn de paddenstoelen bij. Breng ze opsmaak met peper en zout. Laat... Bericht bekijken
Bavarois van gerookte forel, met dille, grijze garnalen en een coulis van waterkers
voorgerecht
Bereiding Mix de gerookte forelfilets en wrijf ze door een zeef. Week de gelatine in koud water. Verwarm de gevogelte fond tot handwarm en los er de gelatine in op. Laat dit licht afkoelen en mix dit samen met de forel in de... Bericht bekijken
Gesauteerde lamsfilet met een compositie van coquilles, aardpeergratin, groene asperges en jonge bospeen
hoofdgerecht
Bereiding Verwijder eventuele zeentjes en vet en verdeel het vlees in 15 gelijke delen van 15 x 4 cm. Leg tot gebruik in de koeling. Pureer de coquilles met het zout in de keukenmachine tot een homogene massa. Laat even afkoelen, voeg het eiwit toe... Bericht bekijken
Tiramisu met koffiebonen roomijs en een macaron
nagerecht
Bereiding Bodem Verwarm de oven voor op 160 gr. C. Klop de eieren stijf met de suiker. Spatel de bloem er door. Bestrijk een bakplaat licht met boter en beleg hem met bakpapier. (zorg dat de goede kant boven ligt!!) Strijk het beslag egaal... Bericht bekijken