September 2016
| Marius de Mol
| Jeudix
Download het menu van September 2016 als Pdf
m.m.v Arthur Burghouts, Hans Enke, Bas Hulsbergen
Download het menu van September 2016 als Pdf
m.m.v Arthur Burghouts, Hans Enke, Bas Hulsbergen
MAYONAISE Neem een maatbeker met de arachideolie, voeg de eierdooiers, mosterd, en het zout toe. Zet een staafmixer onderin de maatbeker en trek deze langzaam omhoog waardoor de mayonaise ontstaat. Meng, al proevend, de witte wijn azijn door de mayonaise... Bericht bekijken
MELOENSOEP Snij de sjalotten in dunne schijfjes. Schil de Canteloupe meloenen en snij deze in stukjes. Schil de Galia meloen en snij deze in stukjes. Houd de meloenen gescheiden. Smelt de boter in de pan. Sauteer daarin de sjalotten, de suiker,... Bericht bekijken
TAARTJE MET SJALOT Ontdooi 16 plakjes bladerdeeg en plaats ze in een ingevet vormpje van 8 cm. Bladerdeeg op de rand afsnijden. Voeg per bakje erwten toe zodat het rijzen wordt tegengaan. Bak ze af in de gewenste tijd (zie... Bericht bekijken
PAVLOVA Verwarm de oven voor op 100ºC. Klop in een ontvette kom de eiwitten stijf in de kitchenaid. Voeg beetje bij beetje (al mixend) driekwart van de suiker toe. Maak een papje van de azijn en de maïzena en meng... Bericht bekijken