Venkel gegratineerd en venkelbouillon
voorgerecht
Bereiding Bouillon Hak deze groenten grof en zet het geheel op met 2 l. water.Voorts toevoegen de tijm, peterselie,4 laurierbladen,en de gekneusde peperkorrels. Aan de kook brengen en 1 uur laten trekken , dan zeven. Deze bouillon wordt gebruikt voor het blancheren... Bericht bekijken
Marbré van pekelvlees met kippenlever
tussengerecht
Bereiding Week de gelatine in ruim koud water. Breng de 3 dl sherry tegen de kook aan en los hierin de geweekte blaadjes gelatine op. Zet weg en laat afkoelen tot bijna lobbig. Ontdoe de kippenlever van de ongerechtigheden en halveer de levers.... Bericht bekijken
Wildzwijn met appel, rode kool, champignons en saliesaus
Hoofdgerecht
Bereiding Filet Verdeel de wildzwijnfilet, twee filets per persoon. Braad de biefstukjes in de geklaarde boter, dat gaat gaat zeer snel. De wildzwijnfilet-biefstukjes uit de pan nemen en onder alufolie plaatsen in de warmhoudoven ( max. 60*). Giet evt. overtollig braadvocht af... Bericht bekijken
Karamelkrokantjes met champagnemousse en appelsorbet
nagerecht
Bereiding Krokantjes (aan te raden is de bereiding in twee pannen te doen ). Rooster de geschaafde amandelen in een droge koekenpan goudbruin en hak ze grof . Doe de suiker samen met de glucose en 1.5 dl water in een... Bericht bekijken