Zalm-paling suprise
voorgerecht
Bereiding Snijd de flespompoen in de lengte in twee. Haal de zaden er uit. Schil de flespompoen, snijd in mooie dikke repen van 2 cm. Snijd de repen in blokjes van 1 bij 1 cm. (7 blokjes pp) Maak de marinade. Breng... Bericht bekijken
Filo van bospaddenstoelen met eendenlever en portsaus
tussengerecht
Bereiding Kippenbouillon Snijd de kip in stukken. Verhit de olijfolie in een grote pan en laat de grof gesneden groenten al roerende een paar minuten zweten. Schep de groenten eruit en draai het vuur iets hoger, voeg de stukken kip... Bericht bekijken
Ree-achterbout, canneloni van spitskool, gesmoorde sjalotten, aardappelpuree met Süd’n Sol en wildsaus
hoofdgerecht
Bereiding Wildbouillon (6 liter) Dag van te voren thuis maken (moet lang trekken). Ree-ragoutvlees en de wildbotten in de oven bruineren. Overbrengen in een grote pan. De schoongemaakte en gesneden groenten toevoegen, nog een 5-tal minuten meestoven. De kruiden en specerijen toevoegen,... Bericht bekijken
Zuccotto
nagerecht
Bereiding Zuccotto Was de kumquats en snijd ze in dunne plakjes. Verwijder de pitjes. Smelt in een brede steelpan met dikke bodem de suiker in het water en voeg zodra dit is gebeurd, de plakjes kumquats toe. Breng aan de kook.... Bericht bekijken